Nii Alen kui Kerlile on saanud südameasjaks anda enam infot sellest, et me aina enam ja enam teaksime, kust on poest või restoranist ostetud liha pärit ja miks seda võiks eelistada Argentiina suurloomafarmide lihale. Nad on tõesti suureks eeskujuks kodumaise toidu tarbimise osas, teavad hästi selle tegelikku väärtust ja head maitset.

“See on teadlikkuse küsimus. Me peame teadvustama, mis on meie oma toit ning seda ka rohkem nõudma,” ütleb Alen. “Praegu on selline olukord, kus restorani minnes kuuleb teenindajalt igasuguseid huvitavaid talunimesid, mida tegelikult polegi olemas või veel hullem, on tegemist hoopis tapamajaga. Selles osas oleks kindlasti oluline klienditeenindajate teadlikkust tõsta,” kommenteerib Kerli.

Muuhulgas kuuleb saates palju toidunippe, kuidas teha tõeliselt head steiki, mida teha lihast, mis on valesti lõigatud ning kuidas valmistada maitsvaid köögivilju. Milline võiks olla selle jaanipäeva toit, kuula samuti juba podcastist!