Muna on kõrge valgu- ja rikkaliku vitamiinide sisaldusega. Munas on ohtralt erinevaid toitaineid koos väärtuslike antioksüdantidega (luteiin ja zeaksantiin), mis kaitsevad meie silmi. Muna söömine aitab kaasa ka kehakaalu langetamisele. Valgurikas toit hoiab kõhu kauem täis ja vähendab näljahormooni greliini eritumist.

2. Avokaado

Avokaado on rasvane puuvili. Tänu kõrgele kiudainete- ja rasvasisaldusele läheb avokaado seedimiseks rohkem aega, mille tõttu püsib täiskõhutunne kauem.

Suurema osa avokaado rasvadest moodustab oleiinhape – monoküllastumata rasvhape, mis on ühtlasi oliiviõli peamine koostisosa ja aitab vähendada kehas põletikulisi protsesse.

3. Kaunviljad

Herned, oad ja läätsed on suurepärane täiendus menüüle. Koos toidukorra valkude, süsivesikute ja rasvaga aitavad need veelgi kauem näljatunnet eemal hoida.

4. Kreeka jogurt

Maitsestatud jogurtid, milles on palju suhkrut, tuleks asendada Kreeka jogurtiga, milles on palju valku ja kaltsiumi ning vähe suhkrut, mis pole mitte ainult tervislik, vaid aitab ka näljale vastu seista.

5. Mandlid

Tänu valkude ja kiudainete koostööle pakuvad mandlid pikemat täiskõhtunnet, millest tulenevalt süüakse vähem ja ei teki probleeme kehakaaluga.