Nuudlid valmivad kiiresti, on odavad ja head. Loe lisaks, kas riisi- ja klaasnuudleid tuleks leotada või keeta? Vaata retsepte!
Nuudlivalik on poeriiulil muutunud peadpööritavalt kirjuks. Paljud nuudlisordid, eriti näiteks klaasnuudlid, maitsevad ilma igasuguste lisanditeta lausa kummaliselt. Paljudes olukordades on see ainult plussiks, sest annab kokkajale tohutult võimalusi erinevateks maitserõhu asetusteks.
Millistes toitudes nuudleid nende omadusi arvesse võttes kasutada? Nuudleid on laiu ja peenikesi, lisaks nisujahule valmistatakse neid veidi magusa maitsega maisijahust, aga ka erinevatest tärklistest. Gurmaanidel tasub aga ära proovida jamsijuurest shirataki-nuudlid. Et kõik see tarkus niisama mööda külge maha ei jookseks, serveerime ühe kookospiimaga nuudlisupi, ühe vormiroa, kuhu sobivad just tavalised nuudlid ning segame kokku nii mõnusaid praekõrvaseid kui salateid uhkest nuudlivalikust.