06.04.2020, 10:18
Vaata, kuidas Michelini tärniga tunnustatud kokad valmistavad erineval moel muna
Kuigi internetist võib munatoitude valmistamise teemal leida arvukalt videomaterjali, mis pühendatud selle tooraine mitmekülgsele käsitlemisele, siis kunagi ei ole liiast õppida juurde uusi kokandusalaseid oskusi! Parimate nippe vahendab toidunautlejate portaal finedininglovers.com
FOTO:
Allpool näete Michelini tärniga tunnustatud kokkasid muna küpsetamas mitmel erineval viisil. Californias asuva kolme Michelini tärniga restorani Manresa peakokk David Kinch avaldab austust munale a la L’Arpège, millele järgneb restoran L’Arpège´i peakoka Alain Passard´i retrokaader.
Muna a la L’Arpège on petlikult lihtne roog, kus sooja munakollase maitse seguneb murulaugu ja külma crème fraîche´iga, milles oma osa ka šerriäädikal ja vahtrasiirupil. Lisaks saab näha videot, milles Anthony Bourdain räägib täiusliku munapudru valmistamisest.
Originaalne Benedikti munade retsept vajab üsna suurt ettevalmistust ning hommikusagimisele ebasobivat hulka mäkerdamist. Antud retsept pole ehk nii peen ja glamuurne, kuid kiire ja lihtne. Maitsev aga kindlasti.