Kuigi võiks arvata, et Ants Uustalul on võrreldes linnades asuvate restoranidega kehvem seis, sest tal ei ole võimalik toitu kullerdada, on olukord aga hoopis vastupidine.

Erinevalt väga paljudest teistest restoranidest ei ole ta pidanud töölepinguid lõpetama mitte ühegi töötajaga ning samuti pole ta vähendanud kellegi palka. “Alles need jõulupeod lõppesid, mis aitas pangakontole rasva koguda. Selle eest saangi nüüd oma töötajatele palka maksta. Kui on rasked ajad, siis mul pole kahju seda nn rasva jagada. Tööd on ju pühade ajal kõvasti ette tehtud, inimesed on palju pingutanud,” ütleb Ants.

Ka ei pea ta õigeks toidukullerdusega tegeleda. “Restoranipind on liiga kallis, et seal lihtsalt toitu valmistada. Kuigi ma saan aru, miks seda tehakse- see ju aitab mõne töökoha siiski säilitada.”

Ants ütleb, et tal läheb hästi, sest ta pole kümme aastat saanud nii palju puhata kui praegu. “Olen nagu orav, kes on oma rattalt maha tulnud ning vaatab nüüd seda ratast ega tahagi tagasi.”

Selleks ajaks kui epideemia vaibub on Antsul aga suured plaanid. Võimalik, et ta avab siis hoopis uue kontseptsiooniga restorani. Millise täpsemalt, kuula juba podcastist. Samuti saad podcastist teada, millistel restoranidel on täna eriti raske ning mida võivad teha söögikohtade hinnad kui olukord jälle normaliseerub.