Esimesena võttis koduse kokkamise ette NOA Chef's Hall peakokk Orm Oja, kes jagas Oma Maitsele ka klassikalise Itaalia pastaroa retsepti.

Aglio e Olio ehk pasta küüslaugu ja õliga

200 g spagette

80 ml kvaliteetset oliiviõli

15 g kuiva chillit

30 g peterselli

2 küüslauguküünt

Parmesani juustu

Valmistamine:

Haki küüslauk ja petersell. Keeda pasta al dente ja küpseta küüslauk oliivõliga, lisa chilli ja pasta ning petersell ning soovi korral veidi Parmesani juustu.

Kuna inimesed on viimasel ajal koju suurel hulgal kuivaineid kokku ostnud, siis Orm esitas pastaroa väljakutse Tanel Padarile! Tanel, kas oled valmis?!

"Kahju on inimestest, kes suudavad ainult tatart keeta. Arvatavasti hakkab paljudel kodus olles väga igav, kaasa arvatud minul. Olen küll 10 aastat toiduvalmistamisega tegelenud, aga vaatan nüüd samuti retsepte ja proovin järele teha. Kui Tanel Padar võtaks väljakutse vastu, siis toimiksin nii ka tema valmistatud roa puhul," rääkis Orm.

Kes Sinu peres kokkab?

"Kui tahan süüa tervislikult, siis valmistab süüa minu elukaaslane Mona, kes kokkab läbimõeldult ja tervislikult. Mind võib kiita lohutustoidu eest," ütles Orm.

Ühte toredat "koosviibimist" sotsiaalmeedia vahendusel Orm juba ootab, nimelt aprilli alguses on nii temal kui ka sõber Jarek Kasaril sünnipäev ja mehed on võtnud plaaniks seda koos tähistada. Jarek teeb oma kodus muusikat ja Orm enda pool kartulisalatit.