Stine on loominguline ema, kes jagab regulaarselt oma blogis janestine.net kasulikke nõuandeid ja praeguseks on tema sotsiaalmeedias jagatud leidlikule nipile kogunenud üle 14 000 vaatamise ning ligemale 12 000 kommentaari.

Üks lapsevanem kommenteris tema soovitust öeldes, et see on "nii tark ja suurepärane", teine ​​aga tervitas Stine´i "geeniusena".

Mitmed avaldasid Stine´i jagatud nõuandele tunnustust:

"See on võib-olla parim asi, mida ma Facebookis kunagi näinud olen," kirjutas üks lapsevanem. Teine Facebooki kasutaja lisas: "Ma ostsin eile sõna otseses mõttes Miki-Hiire vahvleid! See on lõbus idee!"

Stine´i jagatud nipile jagus tunnustust veelgi: "Miks ma ise selle peale ei tulnud?! See on geniaalne! Vaja läheb pakk "Tähesõdalaste" kleebiseid! Kavatsen seda rakendada!"

Kuid mitte kõik kommenteerijad ei suhtunud Stine´i soovitusse positiivselt, mõned väitsid, et lapsed peaksid sööma seda, mida neile antakse, ja selleks ei tuleks kasutada petuvõtteid.

"Miks tunnevad paljud vanemad vajadust oma lastega manipuleerida? Sina oled lapsevanem ja kui lastele ei meeldi see, mida neile süüa pakutakse, siis tuleb olla konkreetne," kirjutas üks kommenteerija. Teine lisas: "See on küll tore mõte, kuid lastele ei peaks valetama ja neid trikitama sööma."

Mida teie arvate?

Allikas: MailOnline