"Üks mõnus lihtne kohvimaitseline ja ilma jahuta šokolaadikook sobib siia päeva imehästi kõiki armsaid rõõmustama," kirjutas Mathisen Instagramis jagatud foto ja retsepti juurde.

Tippkokk Nigella Lawson üllatas kelmikaid kreemimütse kandvate muhvinitega, mida kaunistasid roosad väikesed südamed. Kes soovib neid järele teha, siis retsepti leiab Lawsoni Instagramist.

Et suu liiga suhkruseks ei läheks, siis paar ahvatlevat soolast pala on Jamie Oliveril´t ja Gordon Ramsay´lt!

Jamie Oliver on head maitsed paigutanud südamekujulisse vormi. Kõiki neid süsivesikuid süüakse rõõmuga!

Gordon Ramsay teab, kuidas leida tee mehe südamesse, kes armastab süüa liha!

Koogikuninganna Angeelika Kangi valmistatud väikesed küpsised kannavad selget sõnumit. Jah, armastust on õhus tunda!

Suhkruingel Kertu Lukas kostitas hõrkude vanilliekleeridega, mis kaetud vaarikaglasuuriga.

Ja sõnu ei oleg vajagi!

Vegankoka ja instagrammeri Anett Velsbergi sõbrapäevaks valmistatud koogil on olemas kõik sellele tähtpäevale omased kohustuslikud ja kaunid elemendid. Oh seda südamete sadu!

Oma Maitse kaasautor Kadri Valsberg küpsetas ajakirja veebruarikuu numbrisse jahuvaba šokolaadikoogi.

Selle melihtsalt valimiva šokolaadikoogiga murrad nii mõnegi südame!

Retsepti saab näha SIIN

Legendaarsel telekokal Julia Childil oli koos abikaasa Pauliga kombeks valentinipäeval sõpradele ja tuttavatele kaarte saata. 1956. aastal läkitasid nad Saksamaalt, Plittersdorfist teele kaardi, mille kohta Julia on kirjutanud oma mälestusteraamatus "Minu elu Prantsusmaal": "Otsustasime, et sel korral saadame teistsuguse kaardi. Poseerisime selle tarbeks vannis, olles kaetud kunstipäraselt seebivahuga."

Loodetavasti olid teie suud eile magusad ja kui mitte, siis ehk saite ideid, mida näiteks alanud nädalavahetusel küpsetada või teha (vanniskäik koos kaasaga)!