"Eks tiitleid omistatakse ikka siis kui üht või teistpidi jääd kellelegi silma või keegi märkab arengut ja toimetamisi. Oleme viimastel aastatel jõudsalt arenenud ja kasvatanud klientide teadlikkust meie, kui cateringiteenuse pakkuja osas. Kas tegime midagi erilisemalt kui muidu, et just 2019 parima cateringi tiitlit omistada, ei oska ma öelda. Ehk tegime ennast natukene rohkem kuuldavamaks ja nähtavamaks," vastas Annika.

Kas 4SistersKitchen on nelja õe ettevõte? Milline on ülejäänud kolme õe roll?

"Me alustasime aastaid tagasi neljakesi õhinal koos, kuid vahepeal on olnud raskemaid perioode, elu on teinud oma korrektuuri ja tänaseks olen ma ettevõttes õdedest ainukesena. Ülejäänud tubli meeskond on juba kõik koondunud muul viisil minu ümber, perekonnast on mul abis toimetamas vend Tarmo, kes töötab projektijuhina ja vastutab majast väljas toimuvate ürituste õnnestumise eest," ütles Annika.

Milline on teie eduloo tagamaa? Millised on olnud tagasilangused?

"Iga ettevõtmist saadavad tagasilangused, vahel suuremad, vahel väiksemaid. Mõnikord on need pisaraid toovad ja mõne aja möödudes ehk naermagi ajavad.
Ma pean tagasilangusi õppetundideks, mis aitavad seada samme eesmärgini jõudmiseks. Edu taga on tihti pikad töötunnid, suur tahe oma eesmärgini jõuda, natuke õnne ja palju indu ning oskust luua meeskond enda ümber, kellel on sarnane soov toimetada. Toimiv meeskond oli ka üks tegur, mis andis kindlust kohvik avada. Õnn on leida "oma" inimesed, kes sinuga samal rajal joosta ja rühkida jaksavad. Kannatlik perekond ja toetavad sõbrad on suur väärtus," tõdes Annika.

Kui vaatad vastavatud 4SistersKitchen Cafe-s ringi, siis kas see sai täpselt selline nagu olid mõelnud?

"Sellised projektid on alati eelarvega seotud ja kuna priisata väga ei olnud, siis esmased plaanid tegime veidi tagasihoidlikumad, kui välja hakkas joonistuma reaalsus, siis tegime südamest lähtuvaid valikud ja täna näen, et need otsused olid õiged," rääkis Annika.

Kas teie söögikohal on oma teema? Milliseid toite pakute?

"4SistersKitchen Cafe on päevasöögikohvik, pakume hommikusööki, saiakesd, granolat, putru, soolaseid täidetud croissante jms. Lõunapakkumise oleme lahendanud buffeena, iga päev on valikus ka supp."

Muide, 4SistersKitchen Cafe-s on panustatud sellesse, et kiirel lõunaajal saaks klient võimalikult hõlpsalt toidu kätte, kas siis kohapeal söömiseks või kaasa haaramiseks. Selleks on kohvikus iseteeninduskassa.