Nottingham Live'ile antud intervjuus ütles Sat Bains: "Me ei ole vegantoidu spetsialistid ja me ei kavatsenud kunagi olla veganrestoran."

"Siia tulevad kliendid, kes teavad, mida oodata. Oleme nišš, saame seda olla menüüs olevate koostisosade tõttu, nii et on teatud toite, mida me ei saa teha. Veganrestorani minnes ma ei küsi sealt ju steiki," lisas ta.

"Taimne toit on kõige suurem röövimine, sest koostisosad on nii odavad. Ma tahan inimestele pakkuda parimat hinna ja kvaliteedi suhet," sõnas ta.

Kuigi restoran arvestab klientide toidutalumatuse ja allergiatega, meenutas Bains raskusi, mis tal tekkisid, kui ta üritas teenindada ühte inimest, kes omas allergiat. Ta ütles: "Me ei teinud enam oma toitu. Panime selle inimese vajaduste rahuldamiseks toite kokku kaotades peaaegu oma stiili. Ei saa minna heavy metal´i kontserdile ja oodata klassikalist muusikat. Minu ärimudel on teha seda, mida ma tahan. Minu profiil ei ole vegan, halal ega kosher."

Oma Maitse küsis NOA Chef's Hall´i peakokalt Orm Ojalt, kuidas nende restoranis suhtutakse klientide erisoovidesse?

Orm Oja.
"Oleme väga paindlikud, arvestame inimeste laktoosi- ja gluteenitalumatusega. Oleks meeldiv, kui peakokalaua puhul antakse oma erisoovidest ette teada! Maailm on muutunud, taimsest toidust on saanud trend. Inimeste sügavad, eetilised tõekspidamised on väga sümpaatsed! Ma ei ütleks, et vegantoidu pakkumine on röövimine! Pigem on see väljakutset esitav. Heast toorainest steiki on tunduvalt lihtsam valmistada kui millestki lihtsast, näiteks toidus kasutatavast porgandist maitseelamust kätte saada. See eeldab kogemust ja rohket praktikat. Tuleb tunnistada, et minu isiklikud toiduga seotud põnevad hetked on olnud just taimse toiduga. Armastan autentset, siirast kööki, näiteks Vahemere kööki. Lihtsad retseptid jäävad painama!"