Neli korda nädalas koguvad galerii töötajad puu- ja köögiviljad kokku ning teevad nendest salati. Terve protsess: pesemine, tükeldamine ja lõikumine on nähtav projitseerituna galerii seinal ja valminud salatit serveeritakse vaatajatele.

Toiuduteema on Darren Baderi töödes ka varem esinenud, üks kunstniku tuntumaid töid kannab pealkirja "Heroin Lasagne", mis koosnes lasanjest, millesse oli süstitud heroiini.

Toidust on saanud kunstimaailma tulise arutelu teema ja kliimakriisi kontekstis on selle tootmisega seonduv meie igapäevaelus muutumas üha kesksemaks, mistõttu esineb see järjest enam kunstnike töödes.

Hiljuti pakkus meedias kõneainet Itaalia kunstniku Maurizio Cattelan´i Miamis eksponeeritud installatsioon "Comedian", mis kujutas teibiga seina külge kinnitatud banaani. Töö loomiseks sai kunstnik inspiratsiooni globaliseeruvast maailmast. Sensatsiooni tekitas selle müük "Art Basel´i " kunstilaadal hinnaga 120 000 USA dollarit.

Bader omalt poolt kommenteerib nii toidu rolli meie elus kui ka selle meelelahutuse keskmes olemist, ja mis veelgi tähtsam, ta kutsub meid üles mõtisklema selle üle, mis võib olla kunst ja kuidas galeriid seda eksponeerida saavad.

Näitus on Whitney muuseumis avatud 17. veebruarini.