Laurie Woolever, kes tegi Bourdainiga kümme aastat tihedat koostööd ja aitas teda raamatuga "Appetites", on varem kirjutanud sellest, kui keeruline oli teose kallal töötada pärast mehe surma 2018. aasta juunis.

"Selle käsikirja juurde tagasi jõudmine oli vaevaline võitlus, sest ma kurvastan tohutult, kuna ei saanud enam osa tema omapärastest ja üllatavatest omadustest," avaldas Woolever 2018. aasta CNN-ile.

"Mul on olnud au ja rõõm koostada see raamat, mis sisaldab Bourdain´i sõprade ja kolleegide lugusid. Mul oli õnne Tonyga tihedat koostööd teha ja olen rõõmus, et sain jagada tema mõtteid ja arusaamu maailmast," ütles Woolever.

Bourdain ütles oma viimases intervjuus reisimise kohta: "Mulle meeldivad inimesed, kes jõuavad Pariisi ilma konkreetse marsruudita ja jätavad end ümberringi toimuvatele avatuks. Avatuks ka vigadele, sest need kuuluvad reisimise juurde."

"Minu õnnelikumad hetked teel on alati kaameravälised, tavaliselt koos meeskonnaga, tulles tagasi stseeni filmimiselt ja sattudes absurdselt ilusaid hetki tabama ... see on luksus, sest ma poleks kunagi osanud arvata, et mul on vabadus ennast leida nii erinevatest kohtadest."

"Need hetked on kas üksinda või koos sõbraga, pooleldi purjuspäi täiskuu all istudes saate lihtsalt aru, kuidas teil veab. See on lugu, mida ei ole võimalik jagada. Olen õppinud õigel hetkel teadvustama "et kogesin just midagi erilist."