"Inimesed, kes ütlevad, et printsess Diana oleks uhke, ei tundnud printsessi. Ta oleks olnud väga pahane, et Harryga on nii manipuleeritud," kirjutas ta ja lisas hashtagi "Kurb päev."

Ta jätkas: "Kord rääkis printsess Diana Kensingtoni palee köögis "oma poistest". Ta ütles: "William on sügav nagu tema isa. Harry, aga minusugune tuulepea. "Ma arvan, et tal oli selles osas õigus," lisas McGrady.

McGrady annab kuningliku eksperdina regulaarselt intervjuusid ja tal on mitmeid huvitavaid lugusid 15 aastasest ajast, mil ta töötas Briti kuningapere heaks. Kuningapere söögieelistuste teemal on ta kirjutanud ka kaks kokaraamatut- "Eating Royally: Recipes and Remembrances from a Palace Kitchen" ("Kuninglikult söömine: retseptid ja mälestused paleeköögist") ja "The Royal Chef at Home: Easy Seasonal Entertaining" ( „Kuninglik peakokk kodus: lihtne hooajaline võõrustamine").

McGrady internetilehel oleva teabe kohaselt on ta valmistanud toite ka neljale USA presidendile. McGrady töötab endiselt erakokana.

Möödunud kolmapäeval šokeerisid prints Harry ja Meghan Markle fänne kogu maailmas, kui nad teatasid Instagrami vahendusel, et astuvad tagasi oma kuninglikust esindusrollist.

Sussexi hertsog ja hertsoginna rõhutasid, et kaalusid otsust pikalt. Paaril on kavas luua oma heategevusorganisatsioon ja muutuda majanduslikult iseseisvaks.

Allikas: Huffpost

Jaga
Kommentaarid