Jennifer Aniston tunnistas ajakirjale Bon Appétit, et üks tema lemmiktoite on pasta ja peamiselt seetõttu, et seda on lihtne valmistada. Aniston ütles, et ta teeb kogu aeg carbonarat. "Panen muna, juustu, kalkuniliha ja peekonit, pisut pruunistatud punast sibulat ning küüslauku nuudlite peale. See on nii lihtne, et ei vaja isegi võid ega koort," lisas ta.

David Schwimmer ja seakoot

David Schwimmer avaldas, et New Yorgis viibides suundub ta restorani "Pasquale Jones" nende pakutava seakoodi pärast.Ta tõi välja ka antud restorani menüüs oleva pecorino salati hernestega.

Los Angelese puhul nimetas näitleja Itaalia restorani "John&Vinnies", kuhu einestama minemiseks tuleb broneering pikalt ette teha.

Courteney Cox ja grillitud steik

Courteney Coxi poolt mängitud Monica Geller oli "Sõprade" seriaalis peakokk, mis tekitas fännides küsimuse, mida talle päriselt süüa meeldis kui ta parasjagu kokka ei mänginud?

Ajakirja People sõnul armastab näitlejanna käia diner-tüüpi söögikohtades. "Tellin hommikusöögiks endale munaputru, kalkuniliha ja peekonit, viilutatud tomatit, kodujuustuga bageli saiakesi, mille sisu on välja võetud," ütles näitleja. Kuid milline on tema lemmiksöök? Cox peab lugu New Yorgi vanakooli grillitud steigist, millele on lisatud mõned köögiviljad ja friikartulid küüslauguga.

Matthew Perry ja grillitud juustusai

Matthew Perry kehastatud Chandler oli "Sõprades" abielus koka Monicaga. Päriselus naudib Perry lohutustoitu - grillitud juustusaiu.

Ajakirjale People ütles Perry, et ta oskab mõninagid kööginippe, näiteks juustu noaga pooleks lõigates on noalõige alati ilus ja ühtlane.

Perry märkis, et ta pole suur kokkaja, nii et see on üks väheseid asju, mida ta valmistab (ja sööb!).

Lisa Kudrow ja grillkana

"Sõprades"s palju naljakaid stseene ja lustakaid ütlemisi, millest mitmed kuulusid Lisa Kudrow kehastatd Phoebele.

Kui Phoebe oli seriaalis taimetoitlane, siis päris elus on Lisa puhul vastupidi. Näitleja avaldas ajakirjale People, et ta armastab grillkana.

Matt LeBlanc ja lasanje

Teine toitu armastav tegelaskuju selles seriaalis oli Monica kõrval Joey Tribbiani (Matt LeBlanc). Viimane armastas toitu sedavõrd, et keeldus seda teistega jagamast. Ajakirja Bon Appétite sõnul on Matt LeBlancil kirg Itaalia köögi vastu. Talle meeldib ise pastakastet valmistada ja perega pühapäeviti õhtusööke korraldada. LeBlanc peab lugu lasanjest, mida ta õppis tänu vanaema armastama. Samuti meeldib talle tänupühade toit.