Moosiga tähesaiad

20-le

Koostisosad:
1 kg valmis lehttainast või pärmi-lehttainast, 200 g küpsetuskindlat moosi või marmelaadi

Valmistamine:
Lõika sulatatud taignast 10x10 cm suurused ruudud. Tee ruudu nurkadest keskpunkti suunas ca 4 cm pikkused sisselõiked, tõsta üks nurk igast servast keskele ja suru tugevalt kokku. Tähesaia keskele aseta moosi.

Aseta saiad küpsetupaberiga kaetud ahjuplaadile ja määri pealt lahtiklopitud munaga. Küpseta 215°C juures ca 12-15 minutit.

Võta saiad ahjust välja ja lase jahtuda. Raputa peale tuhksuhkrut ja kaneeli või nirista šokolaadi. Kasuta selleks otstarbeks toodetud šokolaadi või valmista hoopis kakaoglasuur.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena