23.02.2021, 08:15
RETSEPT homsele peolauale | Kaja Kallase kirsi-juustukook
(52)Söö vabariigi aastapäeval nagu peaminister! Kaja Kallase pere peolaual on traditsiooniliste roogade kõrval tihti ka kirsi-juustukook, mis on maitsev ja näeb ilus välja.

Kaja Kallas.
FOTO:
Koostisosad:
Põhi:
- 10 tk digestive küpsist
- 1 sl suhkrut
- 2 sl võid
Täidis:
- 200 g rasvatut kodujuustu
- 1 tl vanillisuhkrut
- 0.4 tl soola
- 500 g lahjat maitsestamata toorjuustu
- 3 tk muna
- 1 tk munavalge
- 2 dl suhkrut
Enne Brüsselisse Euroopa Parlamenti tööle minekut oli Kajal kombeks pühadelauale magustoiduks kirsi-juustukooki valmistada. “Meil on jõululaual traditsioonilised road — hapukapsas, seapraad, verivorst, pohlamoos, kõrvitsasalat jne,” rääkis Kaja Kallas Oma Maitsele paar aastat tagasi enne jõulupühi ning jagas ka oma kirsikoogi retsepti, mis sobib igaks elujuhtumiks, ka vabariigi aastapäeva peolauale.