15.12.2019, 13:36
RETSEPT | Tubli lambakints rohke küüslaugu ja sinepiga
Vali jõulumenüü peategelaseks mõnusalt sinepine ja küüslaugune toekas lambakints!
FOTO:
Koostisosad:
Koostisosad:
- kg lambakints: kondi ja õhukese pekipinnaga
- 2 tk küüslauku
- Põltsamaa Vene sinepit
- soola, musta pipart
SOOVITUS
Serveeri kuuma rooga alati eelkuumutatud taldrikutelt. See on tähtis kiiresti hanguva rasvaga lambaprae puhul. Taldrikute soojendamine: aseta taldrikud vähemalt 15 minutiks 70-kraadisesse ahju. Kui ahi on hõivatud, hoia taldrikuid froteerätti mähitult pliidi esimesel astmel või kuuma veega kausis.
Oma Maitse värskest numbrist leiad nii traditsioonilisi kui uusi maitseid jõululauale.Vaata lähemalt SIIN