09.12.2019, 10:37
Miks lõpetas Orm Oja kodus kokkamise?
Kuna Orm Oja peab lugu heast toidust, võttis ta kodus vaaritamisest pisikese puhkuse ja veetis nädal aega Woltiga! Endalegi üllatuseks nautis ta seda, et ei pidanud vahelduseks ise kodus kokkama ja tundis, justkui oleks tegemist pisikese puhkusega.
![.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/96c4c830-b7e3-11eb-b159-3771c74f3634.jpg?noup&w=400)
Restoran Moon – Käsitsi tehtud Siberi pelmeenid seenepuljongis kolme liha täidisega. Nimi ütleb kõik- need pelmeenid on samal ajal lihtsad ja erilised.
![.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/96c5d9a0-b7e3-11eb-b159-3771c74f3634.jpg?noup&w=400)
Baojaam – “Crispy chicken”. Kes armastab kimchit, teab, kui ideaalne kooslus on see koos Baojaama krõbeda kanaga.
![.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/96cd7ac0-b7e3-11eb-b980-314f9862b109.jpg?noup&w=400)
Elevant – Moose vindaloo. Eriti vürtsikas toit, mille staariks on kahtlemata põdraliha. Serveeritud riisi, salati ja pehme jogurtitaignast leivaga.
![.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/96cb30d0-b7e3-11eb-97ce-57c234351013.jpg?noup&w=400)
Kolm Sibulat– Nuudlid põrsakülje confitiga. Kosutav ja maitsev eine, mille erinevad maitsed sulavad imeliseks koosluseks.
![.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/96cc1b30-b7e3-11eb-b980-314f9862b109.jpg?noup&w=400)