Koostisosad:
1½ tl jahvatatud ingverit, lisaks serveerimiseks


½ tl kaneeli


¼ tl jahvatatud muskaatpähklit, lisaks serveerimiseks


2 spl pehmet pruuni suhkrut


½ tl vaniljeekstrakti


600ml täispiima


2 shot’i kuuma espressot (valikuline)


serveerimiseks vahukoort ja minipiparkooke

1. Sega kausis vürtsid, suhkur ja vanilliekstrakt. Kuumuta potis 100 ml piima koos suhkru- ja vürtsiseguga kuni suhkur on lahustunud. Kuumuta ülejäänud piim potis ja vahusta vispliga kergeks vahuks.

2. Soovi korral vala kohvitassi põhja veidi espressot. Lisa espressole vürtsidega piim ja ülejäänud piimavaht, millele omakorda paiguta peale vahukooremüts. Raputa peale vürtse ja lisa kaunistuseks väike piparkook.