„Eesti poodides müüakse ilmselt rohkem verivorste kui kusagil mujal maailmas, seetõttu on õige valiku tegemine saabuvate pühade eel järjest keerulisemaks muutunud.

Me teeme selle lihtsamaks - verivorstipeol saab degusteerida populaarsemaid ning uuemaid verivorste ja igaüks saab nende seast valida välja oma isikliku lemmiku."

Verivorstide degusteerimine toimub laupäeval ja pühapäeval T1 restoranide ees kella 11.00-17.00.

Taste of Tallinna restoranide küpsetatud vorste saavad kõik keskuse külastajad maitsta tasuta ja teha valik oma isikliku lemmiku kasuks. Enamik degusteerimiseks välja pandud verivorste on võimalik osta T1 Selverist.

Verivorste hindavad pimesi ka Eesti Grilliliidu kohtunikud. Verivorstipeo lõpuks selgub, milline vorst pälvib tiitli Aasta Verivorst 2020. Oma lemmiku valivad välja T1 hea maitse žürii liikmed - Susann Kõomägi ja Marleen Valdmaa toidublogist Näljane Nelik ning kolm õnnelikku T1 Mall of Tallinna Facebooki lehe loosimängu võitjat.

Žürii teeb valiku kokku 33 erinevat sorti verivorsti vahel, nende seas on ka näiteks 2019. aasta parimaks kuulutatud Maks & Moorits “Kanepi verivorst” ja Rannarootsi “Verivorstid musta leivaga.” Lisaks söömisele toimub nii laupäeval kui ka pühapäeval praktiline töötuba “Eesti Rahva Verivorstikool,” mida viib läbi verivorstispetsialist Koit Kuusk.

Eesti Verivorstipidu toimub juba neljandat aastat, meelelahutus- ja kaubanduskeskuses T1 Mall of Tallinn toimub sündmus esimest korda. Pidu korraldavad Eesti Grilliliit, T1 Mall of Tallinn ja Hea Toidu Festival – Grillfest.

Rohkem infot ja täpne ajakava: www.verivorst.ee