Meghan Markle'i lihtne ja maitsev magustoit - ingverikrõbedik marjadega
Enne kui Meghan Markle ametlikult Briti kuningliku perekonnaga liitus ja temast sai prints Harry abikaasa ning Sussex'i hertsoginna, pidas ta näitlejakarjääri kõrval ka elustiiliblogi nimega "The Tig."
Blogis jagas Markle peamiselt talle ahhaa-momente pakkunud elamusi. Seda blogi kahjuks enam lugeda ei saa, aga tänu internetiajastule on siin-seal mõned tema postitused säilinud ja nüüd toome teieni ühe Meghan Markle'i lemmikmagustoidu retsepti!
"Crumble" on imelihtne ja ülipopulaarne magustoit Suurbritaanias ja Põhja-Ameerikas.
Krõbedikku võib serveerida nii vanillikastmega- kui ka jäätisega ja seda on hea süüa nii suvel külmalt kui talvel kuumalt.
Valmistamine:
Eelkuumuta ahi 180 kraadini. Loputa marjad veega ja aseta kaussi. Lisa vanilliekstrakt, sidrunimahl, vahtrasiirup, ingver ja sega korralikult läbi. Tõsta umbes 28 cm läbimõõduga ahjuvormi.
Sega kausis kaerahelbed, sool, vanilliekstrakt, kaneel ja linaseemned. Sega kõik komponendid korralikult läbi ja lisa segule vahtrasiirup ja kookosõli. Sega veelkord. Puista purukate marjadele.
Küpseta ahjus 35-40 minutit kuni marjadest imbuv mahl hakkab mullitama ja krõbedik on servadest kergelt pruun.