18.11.2019, 14:40
MIDAGI HEAD JA ERILIST | Küpsetatud juust pitsatainast saia sees
Seda tahaks! Isegi kui sa pole teab mis fondüüroogadega jantija, siis see elevusttekitav idee on sedavõrd isuäratav, et paneb tegutsema ka kõikenäinud koka. Kes ütleks ära krõbeda koorikuga ahjusaiast, mille sees volksub sulanud juust! Koos “fondüüga” küpsevad samal ahjupannil ka väikesed ahjukartulid, mida on hiljem mõnus sulajuustu sisse dippida.
Koostisosad:
TÄIDIS:
- 3 tk Brie või Camembert'i juustu ketast
- 400 g väikeseid kartuleid
- 2 sl oliiviõli
- soola ja pipart
- värskeid hakitud ürte
PITSATAINAS:
- 1 pk kuivpärmi (11 g)
- 2.5 dl käesooja vett
- 1 tl soola
- näpuotsaga suhkrut
- 6 dl nisujahu