Retseptid
12.08.2020, 08:52
HEA TOIT | Kartulivorm hakklihakastmest
(6)Ikka juhtub, et külmkappi jääb eelmisest päevast alles keedetud kartuleid ja hakklihakastet.
Pixabay
Tähelepanu! Serveeri värske salati ja küüslaugukastmega!
Valmistamine:
- Haki marineeritud punane paprika, tomat, petersell ja küüslauk peenikesteks tükkideks. Sega oliivõliga ja maitsesta segu tüümiani, oregano, pipra ja soolaga.
- Lõika kartulid peenemateks sektoriteks ja lao võiga määritud ahjuvormile.
- Pane kartuli kihile tomati, paprika, oliivõli segu. Nüüd taas kiht kartuleid. Lisa hakklihakaste.
- Korda: kartulid, tomati segu, kartulid ja hakklihakaste kuni ahjuvorm saab täidetud (kõige pealmiseks kihiks võiks jääda kartuli kiht). Kata riivjuustuga ning küpseta 190° juures umbes 15-20 min. kuni juust on sulanud.