Oma Maitse käis külas Brüsselis Yana Toomi koduköögis. Saime aimu Yana elu-olust võõrsil, tema toidueelistustest ja lemmiksöökidest. Samuti tõmbab Yana paralleele Eesti ja Euroopa toiduturgude vahel ja manitseb eestlasi vähem kuulekad olema.

Novembrit peetakse aasta kõige pimedamaks ja kõledamaks kuuks. Millal siis veel süüa musta toitu, kui mitte praegu? Avage oma loovad meeled ja tulge musti toite maitsma esmakordselt Eestis toimuval Black Food Festivalil. Kogu pere pidu toimub toimub 23. novembril Põhjala tehases.Tule kindlasti kohale, sest Oma Maitse pakub festivalil tasuta kõikidele huvilistele väga erilist musta pudingut, mis on valminud just selleks ürituseks. Rohkem infot ürituse kohta leiad ajakirjast. Aga alati võib ka kodus katsetada erinevate toitude valmistamist mustas võtmes. Selle jaoks pakub retseptitoimetaja Rita Osa välja ägedaid musta toidu retsepte!

Süüvime sellesse, kuidas värviline toit meie isusid stimuleerib ja selle kaudu emake loodus meile hea tervise tagab. Erinevatel värvidel on sööjale oma psühholoogiline mõju, kuid mida kirevam on meie toidulaud, seda rohkem toitaineid ja vitamiine me tõenäoliselt ka toidust saame.

Jätkame oma uut rubriiki “Päevamenüü”, kus anname ideid, milline võiks olla ühe täispika päeva kõik kolm põhitoidukorda. Millegipärast tundub paljude inimeste jaoks tervisliku menüü kokkupanek omaette teadus. Meie näitame, et tervislik tähendab kiiret, lihtsat ja maitsvat. Meie poolt ideed, sinult teostus!

GMO - geneetiliselt muundatud organism, mis tähendab, et tegemist on organismiga, kelle pärilikkusetegureid on muudetud viisil, mis looduslikult ei ole võimalik. Kas järjekordne osav turundustrikk, mille tõttu tuleb toiduainete ostmisel oluliselt rohkem raha välja käia?

Miskipärast ei ole Malaisia köögikunst pälvinud nii suurt tähelepanu nagu Tai või Vietnami omad. Maailma maitsete rubriigis pakub Ülar Allas välja parimaid maitseleide nii Malaisia pealinnas Kuala Lumpuris ja ka Langkawi saarelt.

Veel leiab uuest ajakirjast retsepte: rauarikastest taimsetest suppidest, vanast heast kartulisalatist, vürtsikatest argiõhtu toitudest, lihtsatest õunasalatitest, kuulsast kõrvitsa caffe lattest ja imemaitsvatest porgandi magustoitudest.

Kas Sul on Oma Maitse ajakiri juba tellitud? Saad seda teha SIIN.