Võistlejatel tuli etteantud aja jooksul valmistada kaks kuuma pearooga, millest esimese kohustuslikud toorained olid terve tuur ja nuikapsas ning teisel lihaveise esiselg.

Cätlyni valminud esimeseks roaks oli piimas pošeeritud tuurafilee kõrvetatud soolatuura, suitsuvõikastme, nuikapsaraviooli, madalküpsetatud kurgi ja tikriželeega ning teiseks roaks õrnsuitsu-lehterkukeseene ballotiin karamelli-õunakastme, seeneterriini, marineeritud porgandi, musta sõstra ja musta küüslaugu moosi glasuuris jänesekapsa juurega.

Cätlyni pearoog - lihavaagen
Cätlyni pearoog kalast

Aasta koka võistluse II koha pälvis Roland Visnapuu (restoran Noot) ning III koha Alexander Abolin (restoran Cru).

Eesti kööki, restoranikultuuri ja Eesti toidukultuuri edendav üritus „Aasta Kokk“ toimus juba 25. korda ning selle võistlejad said väljendada oma võistlustöödega loovat mõtlemist ja kulinaarset võimekust. Finaalis osalesid ka Jevgeni Kolikov (restoran Snoob), Riho Sommerman (restoran NOA) ja Uku Rõuk (Baltic Restaurants Estonia).

Parima kalafileerija eriauhinna pälvis samuti Cätlyn Priks. Igal kokal oli abiks ka Tallinna Teeninduskooli kokaõpilane, kellest parimaks tunnistati Roland Visnapuu abiliseks olnud Christin Veskimäe.

Aasta kokk võistlus on Eesti Peakokkade Ühenduse poolt korraldatav pikaealiseim ja professionaalseim kokkade võistlus Eestis. Möödunud aastal võitis auväärse tiitli Vladislav Borovik.