RETSEPTID | Erguta küpsetisi tilgakese espressoga! Kohv annab mõnusa nüansi koogile, kringile, keeksile, tiramisule...
(6)Lihtne espressokook
Espressoga panna cotta ja metspähklipuru
Pokaalitiramisu
Kirsid espressokreemi ja pistaatsiapähkli lummuses
Vormi pugenud kohvi-šokolaadikringel
Banaanikeeks espressokreemiga
Suured kohvimaniakid teavad hästi, kui keeruline on leida endale õiget kohvi. See on pigem pikaajalisem töö, sest üha rohkem kohvisid maitstes hakkab maitsemeel nõudlikumaks muutuma. Minu puhul käivad kohv ja magustoit käsikäes. Seal, kus tunnen kohvi lõhna, tahaks kohe mõnusalt maha istuda, nautida pehmet kohvi ja imemaitsvat kooki.

Aga kohvi saab kasutada ka magustoitudes. Üheks kõige tuntumaks kohviga magustoiduks on muidugi tiramisu. No on ju hea magustoit! Mida kangem ja vängem, seda parem. Kohviga sobib maitsestada šokolaadikooke, vahukoorerikkaid kreeme, jäätist ja ka marjapirukaid, kus hape hea ja värske. Vaata ideid!