12.10.2022, 10:52
Sügavkülma-kiirabi argiõhtuteks: viis kärmelt valmivat rooga, milles saad ära kasutada oma sügavkülmikusse jäänud toiduained
Sügavkülmutatud vilju on mugav kokkamisel tarvitada, sest need on juba puhastatud ja kasutusvalmis. Kõrghooajal kiiresti külmutatud köögi- ja puuviljad ning marjad sisaldavad pea sama palju vitamiine ja mineraalaineid kui värsked. Seekordsete roogade valmistamiseks kulub kõige enam pool tundi.
FOTO:
Küüslaugused oad seentega sobivad omaette söömiseks või lisandiks kalale, kanale või lihale. Juustune gratään on tänu brokolile ja lillkapsale kerge, teisalt tänu juustule ja munadele parajalt toekas. Ühesõnaga täiuslik! Kinoaroog hakkliha ja aedviljadega valmib vaid poole tunniga. Porgandi-läätsesupp kikerhernestega on soojades toonides vürtsikas supp, mis pakatab kasulikest taimsetest valkudest ja kiudainetest. Roheline smuuti on hommikuseks ampsuks või kergeks vahepalaks suurepärane!
Oled juba tellija?