Magus nostalgia soolaste nootidega — maailma parimad maasikaretseptid
Pane silmad kinni ja kujuta end lapsepõlve maasikamaitsesse. Värsked päikesesoojad maasikad otse peenralt, maasikad piimaga, maasikad vahukoorega, maasikamoos, maasikakompott. Ega suurt rohkem vaja polnudki. Tagasi siin, tahad kogeda uut, ometi on see segatud nostalgilise igatsusega lihtsate maitsete järele. Selge on see, et suure trikitamisega ei tohi maailma parimat maitset ära rikkuda. Siinsetes retseptides on magus nostalgia segatud uute soolaste nootidega. Ja oh kui hea see sai!
Maitsevõi maasikatega valmib vaid hetkega. Ei usukski kohe, et siia pole teragi suhkrut lisatud!
Proovi maasika ja röstitud lehtkapsa salatit maasika-mooniseemnevinegretiga. Maasikakaste võlub selles oma maitsebuketiga ja lehtkapsas krõmpsub hamba all võidu mooniseemnetega.
Suviseid maasikaid on värskendav hoopis joogina nautida. Maasika ja tšilliga aguas frescas on just selline jook! Tšilli annab maitsele hoogu juurde.
Maasikamoos rohelise õuna, rosmariini ja Rieslingiga on aomaatne täiskasvanute maasikamoos, mis pole liiga magus ja seetõttu sobib peale sarvesaia ja pannkookidega nautimise ka näiteks valge kala lisandiks.