Grillitiim Türi Pritsumehed jagavad nippe | Kuidas liha mitte üle maitsestada, millega söed põlema panna ja kuidas grillahju puhastada?
Türi Pritsumeeste lihasid, mis grill- ja barbecue-ahjudes valmivad, teavad küll vist kõik Eesti toiduinimesed ja tiitleid on ohtralt tulnud ka piiri tagant. Mehed, kes oskavad tulega ringi käia, on paarkümmend aastat juba tuld taltsutanud ka kulinaariamaailmas.
Jutud pritsumeeste mahlastest imetegudest jõuavad neist kaugele ette, olgu siis grillimise meistrivõistlustel, Paide arvamusfestivalil, Pärnu Grillfestil, presidendi vastuvõtul või mõnel asutuse suvepäeval.
Maailma mainekatel grillivõistlustel käinud meestel on nii mõnigi väärt nipp liha-, kala- ja kana grillimise kohta. Vaata, milles seisneb hea liha saladus!
Alljärgnevast loost leiad soovitusi liha mahlaseks küpsetamise ja söe väljanägemise kõrval ka selle süütamise osas. Ja ega ahi pole prügikast! Asjalikud meisterite nipid aitavad selle puhtana hoida!