31.05.2019, 11:00
CRU restorani peakokk Dmitri Haljukov soovitab grillile hooajalist toorainet. Menüüs on grillitud rääbis karulaugupestoga
Praegu on rääbise hooaeg ja seda kala tasub endale koju muretseda, et teha sellest hõrgust kalast maitsvaid toite. Rääbis on grillimiseks ideaalne, jäädes mahlane ning valmides kiiresti. Valmistame Senso köögi- ja aiasalongis CRU restorani peakoka Dmitri Haljukoviga rääbist, millest saab mõnus grillamps. Dmitri Haljukov on laialdaste kogemustega proff, kes osalenud mitu korda edukalt kokkade olümpial Bocuse d'Or ning kelle treenitav Ivan Derizemlja CRU restoranist läheb juuni alguses võistlustulle, kui valitakse 2020. aasta Eesti esindaja.
Koostisosad:
- Puhastatud rääbist
- Karulaugupestot
- Soola, pipart
- Vinegretti
- Rohelisi salatilehti kaunistuseks
KARULAUGUPESTO:
- Kõva juustu
- Peterselli
- Karulauku
- Õli
VINEGRETT:
- Sidrunimahla
- Granaatõunaseemneid
- Seedermänniseemneid
- Karulaugupungasid (pungad, mis jäävad alles, pärast karulaugu õitsemist)