• Ilmateade
  • Delfi
  • Saada vihje
  • Kontakt
  • Reklaam
Oma Maitse
  • Delfi Lood
  • Uudised
  • Retseptid
  • Nädalamenüü
  • Retseptiveeb
  • Podcastid
Retseptid
02.11.2023, 11:15

Pealt krõbedad profitroolid ehk krakleepufid — kuidas valmistada küpsetisi, kus kohtuvad keedu- ja muretainas?

 (1)

Teate ju küll krakleestiilis puidutöötlust, mis jätab mulje ­justkui mahakoorunud värvist. Kui kokku saavad keedutainas ja ­muretainas, on tulemuseks oivaliselt krõmpsu pinnaga ­pehme küpsetis, mille pealispind jääb efektselt krobeline.

Fotod: Gregor Jürna
Rita Osa
Krakleepuff ehk mõranenud pinnaga profitrool on algselt siiski kulinaarne termin ja kannab Prantsuse keeles nime Choux au Craquelin.
Krakleepuff ehk mõranenud pinnaga profitrool on algselt siiski kulinaarne termin ja kannab Prantsuse keeles nime Choux au Craquelin.
FOTO: Gregor Jürna
See artikkel on avatud vaid tellijatele. NB! Kui oled tellija, siis palun värskenda veebilehte või pöördu klienditeenindusse.
Oled juba tellija?
Mis on Delfi Kogupakett?
Kommenteeri Loe kommentaare (1)
Delfi
Jaga
Kommentaarid
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Tellimine
  • Üldtingimused
  • Tööpakkumised
  • Privaatsussätted
  • © 2023 Delfi Meedia AS
  • info@delfi.ee