02.11.2023, 11:15
Pealt krõbedad profitroolid ehk krakleepufid — kuidas valmistada küpsetisi, kus kohtuvad keedu- ja muretainas?
(1)Teate ju küll krakleestiilis puidutöötlust, mis jätab mulje justkui mahakoorunud värvist. Kui kokku saavad keedutainas ja muretainas, on tulemuseks oivaliselt krõmpsu pinnaga pehme küpsetis, mille pealispind jääb efektselt krobeline.
![Krakleepuff ehk mõranenud pinnaga profitrool on algselt siiski kulinaarne termin ja kannab Prantsuse keeles nime Choux au Craquelin.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/d0e2bb80-b8ba-11eb-a43e-c39d2a6aaf33.jpg?noup&w=1200&h=711&ch=0.375&cw=1&cx=0&cy=0.2779&r=16:9)
Krakleepuff ehk mõranenud pinnaga profitrool on algselt siiski kulinaarne termin ja kannab Prantsuse keeles nime Choux au Craquelin.
FOTO:
Oled juba tellija?