08.06.2023, 16:24
Kuidas teha BESEED nii, et Pavlova kook või beseerull õnnestuksid alati? Nipid krõbeda ja õhulise taina saamiseks
(1)Munavalge- ehk beseetainas on omamoodi pirtsakas tegelane. Kui beseetainas üle vahustada, siis muutub vaht nõrgaks ja murenevaks. Et munavalges olevad mullid on väiksed ja õhukeste seintega, siis ei hoia selline mass hästi vormi ja vajub laiali. Nagu igal tainaliigil, on ka beseetaina ideaalseks õnnestumiseks on oma nipid.
FOTO:
Koheva beseetaina jaoks peavad munavalged olema maha jahutatud ja töövahendid täiesti rasvavabad. Vahusta munavalgeid algul aeglasemal käigul, hiljem kiirust tõstes, kuni tekib valge vaht. Järk-järgult vahustamist jätkates lisa kolmandik suhkrukogusest. Munavalgemass peab olema suurenenud umbes seitse korda. Vaata teisi nippe-nõkse ja Pavlova näidisretsepti ning pehme beseekatte valmistamise juhendit!
Oled juba tellija?