21.06.2021, 12:15
RETSEPT | Oo, milline unelmate maius! Krõbedad ja krobelise pealispinna ja hõrgu granadilli-keedukreemitäidisega krakleepufid
(2)Selle suve hittmagustoit!
Teate ju küll krakleestiilis puidutöötlust, mis jätab mulje justkui mahakoorunud värvist. Kui kokku saavad keedutainas ja muretainas, on tulemuseks oivaliselt krõmpsu pinnaga pehme küpsetis, mille pealispind jääb efektselt krobeline.
FOTO:
Krakleepuffisid võid süüa lihtsalt nagu küpsiseid või teha need täidisega uhkelt pidulikuks. Täidiseks võib peale keedukreemi olla jäätis, vahukoor, toorjuustu- või kohu-piimakreem, marjad ja puuviljad. Täidise võid pufi sisse pritsida või hoopis lõigata pufi pooleks ja keerutada kreemi kuhilana läbi sakilise tülle.
Oled juba tellija?