Krõmpsud ja veidi vürtsised sparglid on ­suurepärane lisand ahjukala ja valge kastme kõrvale. Pane marineerima kuus tundi enne lõunasööki. Laadi end värskuse ja värvidega ning aja kevadised salatid mündiga suursuguselt puhevile - krevettidega meloni-arbuusisalatisse sobib münt ideaalselt. Täisterasinepiga õlikaste ja peotäitega terveid basiilikulehti - karged ja selged maitsed leiad soojast kartuli, kollase peedi ja ­brokoli salatist. Madalal temperatuuril küpsetatud vikerforell jääb eriti mahlane ja õrn, ka värv on sügavam. Rikkaliku hapuka maitsega veinikastme võid varem, kas või eelmisel päeval valmis keeta ja serveerimiseks üles soojendada. Apelsini-meeglasuur annab porganditele piduliku läike ja hõrgult magusa mee ja apelsini maitse. Pidusöögi lõpetab roheline või-biskviidi­kook laimi-kohupiimakreemiga - samblaselt pehme biskviit ja laimilt hapuka aroomi saanud ­kohupiimakreem, peal mahedad mango- ja papaiatükid.