“Mul on väga hea meel, et Eesti eelvoorus osalevad mitmekülgsed ja pühendunud kokad,” sõnas Demjanov ja hindab, et võistlus tuleb sel korral väga põnev, sest kõik kandidaadid on ülimalt motiveeritud ja innustunud Eesti kokakunsti viimisel maailma areenile.

Eesti eelvoor toimub neljapäeval, 6. juunil sel aastal Tallinna Teeninduskoolis, kus publikul on võimalus ka kohapeal kaasa elada. Osalusest anda teada info@kulinaaria.ee

Bocuse d’Or Eesti kandidaadi kohale võistlevad:

Piret Pusse on võitnud aasta koka tiitli ja pidanud kokaametit ligi kümmekond aastat. Hetkel töötab restoranis Noot, Pärnus.

Vladislav Borovik on omandanud hariduse Tallinna Teeninduskoolis, osalenud Bocuse d’Or Euroopa võistlusel 2017. aastal abikokana. Hetkel töötab restoranis Art Priori, Tallinnas.

Artur Kazaritski teekond kokana algas Tallinnast ja on viinud teda erinevatesse riikidesse tööle. Viimased kolma aastat töötab 3 Michelini tärniga restoranis Geranium Kopenhaagenis, Taanis.

Ivan Derizemlja on õppinud Pärnumaa Kutsehariduskeskuses, osalnud mitmel kokandusvõistlusel Eestis. Töötab praegu restoranis CRU koos Bocuse d’Or 2015 kandidaadi Dmitri Haljukoviga.

Alexander Gureev on lõpetanud Tallinna Teeninduskooli ja omab Le Cordon Bleu diplomit Londonist. Töötab hetkel Norras, Oslo hotellis Bristol.

Kaido Metsa on varasemalt edukalt võistelnud mitmel kokanduskonkursil. Kokana alustas tööd restoranis Egoist ja täna on peakoka rollis restoranis Juur, Tallinnas.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena