19.03.2023, 10:00
Saa oma köögis meistriks. Hapusaia retsept koos õpetusega, kuidas teha algjuuretist, kus seda hoida ja mismoodi toita
(4)Juuretise tegemine nullist võtab aega 30 päeva. See pole raske töö, vaid suts kaalumist-segamist, mis röövib vaid minut-kaks päevas. Pole ju keeruline, ega? Edasi elab juuretis klaaspurgis oma elu ja pesitseb kas köögikapil, kui küpsetad iga päev, või külmikus, kui küpsetad harvem.
Hapusaia küpsetamist hakka sättima kolm päeva varem. Tee siis kohe kaks pätsi korraga: üks tainaga mässamine ja pätsid mahuvad kenasti samale ahjuplaadile küpsema ka. Retsept ongi kahe leiva jaoks. Paar-kolm päeva võid leiba hoida rätiku all, edasi juba kilekotis. Säilib julge nädala.
Oled juba tellija?