20.09.2020, 08:00
PÜHAPÄEVANE PANNKOOGIPIDU! Kuidas teha parimaid õhukesi, pakse, soolaseid ja magusaid pannkooke?
Pannkoogid on ja jäävad, selles lihtsas, samas toitvas toidus on rõõmu ja hoolimist ning armastust oma inimeste vastu. Mille muuga seletada seda, kui hommikuse pannkoogi küpsetamise lõhnade peale ärkavad riburada kõik su pereliikmed ja juba poolel teel kööki uniselt rõõmustatakse, et täna saab pannkooke! Või sedagi, et oma kõige kallimatega pannkooke süües on lihtsalt nii soe olla. Neid saab teha mitut moodi — õhukesi ja pakse, soolaseid ja magusaid, pannil ja isegi ahjus. Siinses valikuski on kõike.
FOTO:
Mida peaks pannkoogitaina valmistamisest teadma ja kuidas sünnib parim tulemus? Kas teile maitsevad õhukesed või kohevad ja paksud pannkoogid? Meil on pakkuda mõlemate lihtne retsept!
Oled juba tellija?