• Delfi
  • Saada vihje
  • Kontakt
  • Reklaam
Oma Maitse
  • Eesti Naine
  • Anne & Stiil
  • Pere ja Kodu
  • Oma Maitse
  • Maakodu
  • Tervis Pluss
  • Telli
  • Uudised
  • Toit ja tervis
  • Elustiil
  • Retseptid
  • Podcast
Retseptid
09.01.2019, 14:00

TERVISE HEAKS | Talvine juurviljasupp

 
Igatpidi vitamiinirikas, värvirohke ja toitev talvine juurikasupp, mis sobib hästi pühadest taastumiseks ja seedimise korrastamiseks.
Retsept: Anni Arro
Oma Maitse

Koostisosad:

  • 3 keskmist porgandit
  • 1 väike kaalikas
  • 200 g kõrvitsat
  • 0.5 juursellerit
  • 2 loorberilehte
  • 20 pipratera
  • 3 küüslauguküünt
  • 1 keskmine porru
  • 1 varssellerivars
  • 0.5 keskmist kapsapead
  • veerand keskmisest lillkapsast
  • peotäis suhkruhernekaunu
  • 2 keskmist sibulat
  • 2 õhukese nahaga tugevamat tomatit
  • maitserohelist
  • oliiviõli
Valmistamine
  1. Lase suuremas kastrulis vesi keema, lisa suuremateks kuubikuteks lõigatud kaalikad, porgandid, juurseller ja kõrvits. Pane loorber, küüslauk ja pipar marlikotikese sees supi sisse keema. Kui juurikad on 3-4 minutit keenud, lisa ülejäänud köögiviljad.
  2. Enne supi serveerimist lisa neljaks lõigatud nahata tomatid. Supp peab olema parajalt paks, juurviljad ei tohi olla väga pehmed.
  3. Vala supp taldrikusse ning raputa peale ohtralt rohelist sibulat ja tilli ning lisa 1 sl mahedamat oliiviõli. Kõrvale paku röstitud saia.
Kommenteeri Loe kommentaare
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Tellimine
  • Üldtingimused
  • Tööpakkumised
  • © 2021 Ekspress Meedia AS
  • info@ekspressmeedia.ee