07.11.2024, 07:04
Seda toitu hakatakse sinult nõudma veel ja veel! Kartuli- gnocchi tomatikastmes
Ingerile said gnocchid „MasterChefis“ saatuslikuks
Itaallased ikka viitsivad toidutegemisega jännata! Kui eestlane teeb kartulitampi ja sööb seda niisama lihakõrvaseks, siis itaallane peab tambist veel vorstikesi voolima ja neist padjakesi lõikama ning padjakestele ekstra kastme valmistama. Aga tulemus on jumalik.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 1 kg Jahused kartulid
- Sool
- Must pipar
- 1 tk Munakollane
- 300 g Nisujahu
- Pealeraputamiseks parmesan või Pecorino
KASTE
- 150 g Gorgonzola Piccante juust
- 2 tk Küüslauguküüs
- 800 g Kooritud konservtomatid
- 1 peotäis Basiilikulehed
- 2 spl Oliiviõli
- 2 spl Suhkur
- Sool
Oled juba tellija?