27.11.2024, 19:13
MEELTELE PAI | Vürtsikas porgandi, nuikapsa ja lillkapsa püreesupp
Särtsakas maitsepomm neile, kes on krehvtisema kraami sõbrad. Köögiviljade trio — porgand, nuikapsas ja lillkapsas — annab kokku mõnusalt kreemise ja küllusliku supi.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 10 cm Hakitud porru valge osa
- 2 tl Punase karri pasta
- 500 g Kooritud ja tükeldatud porgand
- 500 g Tükeldatud lillkapsas
- 200 g Kooritud ja tükeldatud nuikapsas
- 2 tk Purustatud küüslauguküüs
- 1 l Köögiviljapuljong
- 200 g Kookoskoor
- Oliiviõli
- Sool
- Must pipar
- Serveerimiseks värsked ürdid, tšillihelbed, värske koriander, vm meelepärane
Oled juba tellija?