21.08.2017, 14:37
Kantaluupmeloni-viigimarjasalat
Magus, soolane, kreemine, mahlane … Suurepärane kerge salat, kus viigimarjad, mesine melon ja soolakas sink vormuvad kleepuvas palsamikreemikastmes üheks maitsetervikuks.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 400 g Puhastatud ja sektoriteks tükeldatud kantaluupmelon
- 5 tk Viigimari
- 100 g Prosciutto
KASTE
- Sidrunimahl
- Oliiviõli
- Palsamikreem
- Sool
- Must pipar
Esmalt valmista salatikaste. Sega omavahel sidrunimahl, oliiviõli, palsamikreem, sool ja pipar. Sega hoolega läbi. Laota salatiroheline serveerimistaldrikule ning tõsta sinna peale meloni- ja viigimarjasektorid ning prosciutto-viilud. Piserda salatikastmega ning serveeri kohe.