2. Šokolaadikreemi tarvis kasuta meelepärase kujuga silikoonvormi. Kõige parem on 6–8 cm diameetriga süvendid: kuppel, ruut, ristkülik, lill, süda vms. Sulata veevannil šokolaad. Sega vahukoore hulka banaanipüree, kakao ja seejärel sulašokolaad. Võta neli supilusikatäit kreemi ja sega potis koos agar-agariga ühtlaseks. Kuumuta segu keemiseni, samal ajal vispeldades. Lase minut keeda, vala see ülejäänud kreemi hulka tagasi ja sega läbi.

3. Täida silikoonvormi süvendid poolenisti šokolaadikreemiga ja pintselda üle ka ääred, nii et koogi keskele moodustub karamelli jaoks pesa. Pane iga koogi keskele 1 supilusikatäis karamelli ja vala ettevaatlikult kreem peale. Tasanda vormi ääred palettnoaga ning aseta vorm ööseks sügavkülma.

4. Enne serveerimist immuta küpsised piimaga ning aseta külmunud kuplid küpsiste peale.