• Delfi
  • Saada vihje
  • Kontakt
  • Reklaam
Oma Maitse
  • Eesti Naine
  • Anne & Stiil
  • Pere ja Kodu
  • Oma Maitse
  • Maakodu
  • Tervis Pluss
  • Telli
  • Uudised
  • Toit ja tervis
  • Elustiil
  • Retseptid
  • Podcast
Retseptid
06.01.2019, 11:00

HULLULT LIHTNE! Kodune kanakarri

 (3)
Toit, mis ruulib kõigis vanuserühmades, ja on lisaks lihtne valmistada.
Monika Kelle
Kodune kanakarri
Hanna Odras

Koostisosad:

RETSEPT

  • 2 tk Kanafilee
  • 4 tk Suituspeekoni viil
  • Rapsiõli
  • 1 tl Tšillimaitseaine
  • 1 tl Karri
  • 0.5 tl Kurkum
  • 0.5 tl Paprikapulber
  • 1 tk Tomat
  • 30 g Beebispinat
  • Kuum köögiviljapuljong
  • 1 pk Kohvikoor
  • Sool
  • Must pipar
  • Petersell või koriander
  • 2 tl Tärklis, soovi korral paksendamiseks
  • Argitoidud
Valmistamine
  1. Tükelda kanafilee ja peekon ning küpseta neid kõrgete äärtega pannil õlis, kuni kana on värvi muutnud. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa kõik ülejäänud maitseained. Kuumuta korraks läbi. Keera pliit keskmisele kuumusele, lisa roale tükeldatud tomat ja beebispinat, sega läbi. Vala koostisainetele nii palju köögiviljapuljongit, et kõik oleks kaetud. Jäta riisi keetmise ajaks (basmatiriis, 10 minutit) madalale kuumusele podisema.
  2. Kui riis hakkab valmis saama, lisa roale koore-tärklisesegu ja kuumuta korraks läbi. Kontrolli maitsestust. Riputa kastmele hakitud peterselli või koriandrit.
Kommenteeri Loe kommentaare (3)
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Tellimine
  • Üldtingimused
  • Tööpakkumised
  • © 2021 Ekspress Meedia AS
  • info@ekspressmeedia.ee