02.05.2017, 16:06
Leivakrõpsud kitsejuustu ja karulaugukastmega
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 150 g Kreemjas kitsejuust
LEIVAKRÕPSUD
- 50 g Vesi
- 10 g Õuna-meeäädikas
- 100 g Nisujahu
- Seesamiseemned
- Kaerakliid
- Soolahelbed
KARULAUGUPESTO
- 1 tk Muna
- 1 spl Dijoni sinep
- 80 g Rapsiõli
- 50 g Rõõsk koor 35%
- 1 punt Karulauk
- 50 g Parmesan
- Sool
- Valge pipar
1. Leivakrõpsudeks sega vesi, äädikas ja jahu ühtlaseks massiks. Määri tainas silikoonmatile, puista peale seemned, kaerakliid ja sool. Küpseta 220-kraadises ahjus 8–11 minutit.