Goji-trühvlid
1. Blenderda India pähklid jahuks – selleks võib kasutada kohviveskit – ja pane kõrvale. Leota goji-marju veidike kuumas vees, et neid pehmendada. Eemalda datlitelt kivid. Pane datlid koos goji-marjadega blendrisse, võid ka lusikatäie vett lisada, et töötlemine oleks hõlpsam. Kui datli-goji-mass on ühtlane, pane hulka India pähkli jahu ja kookosõli ning blenderda veel kord. Tõsta “trühvlitainas” külmikusse veidikeseks tahenema.
2. Peenesta pihutäis goji-marju punaseks jahuks, sellest saab trühvlite kattekiht. Võta trühvlimass külmikust ja veereta pallikesed. Paneeri pallikesi goji-marjajahus. Aseta trühvlid veel mõneks ajaks külmikusse.

Mõrušokolaaditrühvlid
Sulata šokolaad ja kookosõli veevannil või mikrolaineahjus. Sega sulatatud mass mandlijahuga ja lase veidi taheneda. Kahe lusika abil saad teha pallikesed, kata need kakaopulbriga.