Trühvlid
Koostisosad:
KOOKOSE-KAKAOTRÜHVLID
- 15 tk Kividega dattel
- 3 spl Magustamata kakao
- 2 spl Kookosõli
- Kookoshelbed
GOJI-TRÜHVLID
- 80 g India pähklid
- 15 g Goji-marjad (pluss katte jaosk)
- 125 g Kividega datlid
- Kookosõli
MÕRUŠOKOLAADITRÜHVLID
- 1 spl Kookosõli
- 200 g Tume šokolaad
- 70 ml Mandlijahu
- 0.5 dl Kakaopulber
Kookose-kakaotrühvlid
Eemalda värsketelt datlitelt kivid. Blenderda kõik koostisosad, v.a kookoshelbed, ühtlaseks massiks. Pane segu veidikeseks külmikusse, et see saaks taheneda. Seejärel veereta ühtlased pallikesed ja kata need kookoshelvestega. Hoia neid veel mõnda aega külmikus.
Goji-trühvlid
1. Blenderda India pähklid jahuks – selleks võib kasutada kohviveskit – ja pane kõrvale. Leota goji-marju veidike kuumas vees, et neid pehmendada. Eemalda datlitelt kivid. Pane datlid koos goji-marjadega blendrisse, võid ka lusikatäie vett lisada, et töötlemine oleks hõlpsam. Kui datli-goji-mass on ühtlane, pane hulka India pähkli jahu ja kookosõli ning blenderda veel kord. Tõsta “trühvlitainas” külmikusse veidikeseks tahenema.
2. Peenesta pihutäis goji-marju punaseks jahuks, sellest saab trühvlite kattekiht. Võta trühvlimass külmikust ja veereta pallikesed. Paneeri pallikesi goji-marjajahus. Aseta trühvlid veel mõneks ajaks külmikusse.
Mõrušokolaaditrühvlid
Sulata šokolaad ja kookosõli veevannil või mikrolaineahjus. Sega sulatatud mass mandlijahuga ja lase veidi taheneda. Kahe lusika abil saad teha pallikesed, kata need kakaopulbriga.