29.03.2017, 16:29
Delikatess-salat kanasüdametest
See salat sobib hästi sakuskaks, lihtne teha ning maitseb hää.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 400 g Kanasüdamed
- Praadimiseks või või õli
- 300 g Rohelised oad
- 200 g Rohelised oliivid
- 1 tk Suur sibul
- 3 osa Oliiviõli
- 1 osa Palsamiäädikas
- Sool
1. Puhasta, pese ja kuivata kanasüdamed. Prae oliiviõlis või võis küpseks. Keeda samal ajal rohelised oad nii, et need jäävad krõmpsud.
2. Loputa kohe pärast keetmist külma veega, et värvus püsiks. Viiluta südamed, rohelised oliivid ning oad ühesuurusteks tükkideks. Haki sibul peeneks. Maitsesta kastmega, mis tehtud oliiviõlist ja palsamiäädikast.
3. Lisa maitse järgi ka soola. Lase enne serveerimist natuke seista.