2. Loputa maks külma vee all ja kuivata majapidamispaberil. Kuumuta pannil oliiviõli. Lisa hakitud sibul, seejärel maks ning kuumuta keskmisel kuumusel maksa pruunistumise ja küpsemiseni. Pane maitseks kadakamarju ja 3 sl rummi. Süüta pannile valatud alkohol võimalusel korraks põlema ja lase leekidel kustuda. Lisa nüüd ka 100 ml portveini ning küpseta veel, et vein keeks siirupilaadseks.

3. Võta pann tulelt. Pane segu soojalt koos võiga köögikombaini ja purusta peeneks. Maitsesta soola, pipra ja noaotsatäie kaneeliga. Jahuta. Aseta toidukile lauale, säti lusikaga sinna pool jahtunud pasteedist, aseta keskele kuivatatud puuviljade “süda” ja peale jälle pasteeti. Vormi kile abil ümmarguseks rulliks, sulge kile tihkelt ja aseta külmkappi hanguma.