2. Samal ajal kui kitsejuust küpseb – u 175 kraadi juures ligikaudu veerand tunnikest – peaks pannile asetama pirniviilud. Maitseks puista peale suhkrut, soola ja võib-olla ka õige pisut pipart. Kui soovid, et pirn ei jääks liiga pehme, prae pigem ägedal tulel.

3. Kui pirnid pannil ja kitsejuust ahjus, lisa salatikaussi roheline leht, pipar, sool ja oliiviõli. Sega kergelt läbi ning aseta jub kuhjakesed taldrikutele. Seejärel võta pannilt pirnid ja paiguta need salati kõrvale. Nüüd on tõenäoliselt tagumine aeg võtta ahjust välja kitsejuust ja see salatipadjale asetada. Viimase lihvina pane iga portsu juurde üks supilusikatäis mõnusat Eesti murakamoosi ja tõmba vaba käega mõned võluvad kastmetriibud ümber või üle kogu teose.