Maru püsib stiilselt hooajas ega saa sellepärast üle ega ümber astelpajust, silmad hapust kissis. Kui vitamiinidest peaks seepeale midagi veel vaja minema, siis toitumisnõustaja Teele Teder seletab D-vitamiini vajalikkust lahti. Kertu Lukas ja Katrin Press on lihavaba varatalvise taimegurmee ette võtnud – veenvalt. Aga täpselt samavõrra või enamgi veenab seekord liha: Tuuli Mathisen õpetab liha aeglast küpsetamist (näiteks veisepõsk punase veini ja apelsinimahla kastmes!), Margit Arndt-Kalju leidis Võrumaal Palvemaja talus üles aga parimad küülikud, mida on võimalik ette kujutada.

Good Foodi kokad pakuvad hulgaliselt argiroogi, mis lihtsustavad päeva. Raili Mikk teeb elu kergemaks aga teisiti, valmistades toidud varem ette. Siiri Kirikal sai peakokk Herkki Ruubeli käest teada 13 munatarkust. Magusasõbrad leiavad moodsaid trühvleid ja Rita Osa toob Pariisi koogikesed koju kätte.

Lisaks muidugi palju muudki: kokad kõnnivad omapäi, Eia Uus avaldab armastust pläustile, salakuulajad luusivad vastakate tunnetega Wu Wei restoranis, poodides jäi silma hulk vahvaid kohvi- ja teekannusid, lapsed korraldavadki teepeo ning nõkse ja nippe jagub kuhjaga.

Pirukalõhnalist novembrit!
Teie Oma Maitse

LOE AJAKIRA SIIT: digi.omamaitse.ee