28.09.2016, 15:38
Broileri poolkoivad kleepuva siirupikastmega
Aasiapärase magusa kastmega sobib serveerida erinevaid lihasid ja maitsestada ahjus röstitud köögivilju. Kui asendad retseptis siirupi meega, siis saad vedela kastme asemel kleepuva, mida on hea näiteks krõbekanale niristada.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 8 tk Broileri poolkoib
- Sool
- Õli
KASTE
- 100 ml Suhkruroosiirup või mesi (2 spl)
- 2 tk Küüslauguküüs
- 1 tk Värskelt riivitud laimi koor
- 0.5 tk Värskelt pressitud laimi mahl
- Roseepipar
- 2 spl Sojakaste, gluteenivaba
1. Sega potis siirup, purustatud küüslauk, riivitud laimikoor, laimimahl ning sojakaste. Lase segul keema tõusta ja korraks
mullitama hakata. Tõsta pott tulelt.